Destine Ratacite Episodul 1014 din 21 Iunie 2022

Mata gi cheama familia jos pentru cina, Mata gi zice azi eu voi servi cina, ea a facut bame cu curry care-i placea lui Anjali. Simar isi aminteste. Ea zice de azi nu mai facem asta. Ea pleaca de la masa. Mata gi zice ca PYUSH sa mute lucrurile lui Anjali in depozit ca de azi nu vor mai pomeni de ea. Mai apoi Prem zice lui Simar cat va mai plange? Ca nu-i spune si lui problemele ei? Simar zice de ce a facut asta? Ce-a lipsit iubirii noastre, cresterii noastre? Ea spune a inselat increderea mamei ei, Prem zice poate sunt pacatele noastre. Prem zice in orice rau e si un bine, Sanjana cu Sameer s-au impacat. Prem zice ca sa doarma. Sa nu se mai gandeasca. Simar merge dupa apa la bucatarie, ea vede candela zeitei stunsa si merge s-o aprinda iar. Simar aprinde candela zeitei ea zice de ce mi s a intamplat asta zeita.

Destine ratacite Episodul 1014 online 21 Iunie 2022

De ce mi-a facut asta, u ce am gresit ca mama, cineva vine in casa e Anjali, Simar zice ce pacat am facut ca fiica mea sa fie asa vicleana Anjali priveste ca nu crede ca Anjali ii uraste asa, Simar pleaca, Anjali are o canistra cu benzina la ea ca familia asta i-a luat totul s va distruge casa ce i-a luat totul, Anjali merge la templu si zice ca va distruge temelia casei, ca va arde casa Bharadwaj si locuitorii ei, Anjali toarna benzina pe jos, apoi i-a candela zeitei si zice ca ea va aduce sfarsitul casei, candela nu se aprinde pe jos, un vant vine, Anjali da pe jos fructele de la templu apoi ia chibritul, Simar o prinde pe Anjali de mana lumina se aprinde, Simar o plesneste.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 21 Iunie 2022, Destine ratacite ep. 1014 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Miercuri 22.06.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 1012 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1.


VERSIUNEA 2.


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
error: Content is protected !!