Insula Iubirii Sezonul 6 Episodul 12 din 13 iunie 2022

15 motive pentru care actualul sezon din Insula Iubirii nu mai e deloc Temptation Island:
1. Coloana sonora e schimbata. Cea veche iti dadea fiori. 2. Bonfire-ul e ceva regulat, nu mai surprinde pe nimeni.3. Nu mai exista alarma de pe insula, care-i baga in sperieti pe concurenti cand se declansa.4. Reporterii nu se mai implica la testimoniale, acum fiecare vorbeste ce vrea acolo.5. Nu se mai revine la gesturile si detaliile din zilele precedente cand e cazul.6. Concurentii nu mai sunt “demascati”. Ex: Rey trage cu coada ochiului ce vorbesc Alex si Ionut, apoi merge sa il “parasca” pe al doilea la potentiala ispita Roxana. Nu se mai pune accent pe moralitate. 7. Date-urile sunt plictisitoare. De la bungee jumping sau sarituri din avion s-a trecut doar la cine romantice pe plaja intre persoane care nu se suporta. E greu sa creezi o legatura astfel.8. Lipsa comentariilor acid-ironice ale lui Radu Valcan printre imaginile de pe insule. Probabil ca nu a mai fost platit si pentru Voice Over ca inainte.9. Nu se mai pun in context imaginile. Exemplu, nu mai apar explicatiile “in urma cu jumatate de ora”. 10. Background de acasa insuficient conturat. Inainte vedeam si ce are in sifonier doamna cu slarfi sau grohaitorul.11. Ispitele nu au primit instructajul de baza. Ei considera ca au ajuns acolo sa dea lectii sau sa sara concurentii/concurentele pe ei. Nu poti vraji pe cineva aflat intr-o relatie certand-o sau tinandu-i lectii de morala. 12. Insula Iubirii a ajuns Insula Bullying-ului. Alex e pus la punct pe o insula, Cerasela pe cealalta. Nicio ispita nu a fost suficient de isteata sa speculeze exact acest lucru. 13. “Fa ce simti!” a ajuns un cliseu. 14. Date-urile impreuna nu sunt date-uri, ci mai mult ca o ieseala cu prietenii la Mall/Film. 15. Bugetul stramtorat care se simte peste tot, mancare redusa, curatenie lipsa, editori de montaj demotivati, producatori mai slabi etc.

Insula iubirii sezonul 6 episodul 12 din 13 iunie 2022

Eu cred că lui Bogdan i s-a propus de către Antena 1 sa vina la insula, la început era cât de cât ok atitudinea lui, doar că neplacandu-o pe Cristina scoate din el latura cea mai negativă a lui.Poate chiar face conexiunea cu Hanelore și Cristina îi apăsa niste butoane din relația lui cu Hane. Ideea e că uita că o dată intrat în emisiune trebuie să facă pe ispita că de asta e platit în caz că a fost chemat de Antena.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Insula iubirii cu noi oameni hotarati sa isi testeze relatia din cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 13 iunie 2022, emisiunea Insula iubirii sezonul 6 episodul 12 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Marti, 14.06.2022

VERSIUNEA 2.


VERSIUNEA 2.


Noul sezon de la Insula Iubirii le va aduce telespectatorilor o multime de surprize, cinci dintre cele mai curajoase cupluri din Romania vin cu noi povesti de viata si incearca sa depaseasca cea mai pare provocare a vietii lor de pana acum. Insula iubirii sezonul 6 episodul 12 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 13 iunie 2022 dupa teledifuzarea de la tv, o locatie de-a dreptul spectaculoasa si cu totul noua ii vor gazdui pe cei care vor trebui sa aleaga intre relatie si tentatie, la Insula Iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *