Insula Iubirii Sezonul 6 Episodul 10 VIDEO 31 Mai 2022

M am privit intotdeauna cu sinceritate. Cine sunt si cum sunt. Oare eu cum as fi fost daca m as fi dus la Insula Iubirii? As fi facut aceleasi lucruri pe care le fac concurentii? Aceleasi greseli? As fi fost la fel de ipocrit, mincinos, las?
Ca de la tastatura uneori sunt si eu zmeu. Stiu ce trebuie, cum trebuie, cu cine trebuie. Stiu ce e decent si ce ar fi trebuit de facut. Stiu cine e bun sau rau si cine minte. Ma uit asa la televizor si ma declar oripilat. Ia uite si la asta sau la cealalta. Cum se ascunde el sau ea si cum se vede de la o posta ca abia astepta. In primul rand poate ca si eu sunt las. Ca doar eu nici macar n am avut curajul sa merg acolo. Sa ma risc. Sa infrunt ridicolul. Si daca eram acolo as fi fost un monument de sinceritate si as fi renuntat la ipocrizie? Ca si eu am lucruri pe care as vrea sa le tin pentru mine. Si care nu ma, neaparat, avantajeaza. Si eu m-as fi simtit ranit daca partenerul m ar da de gol sau ar spune lucruri neadevarate despre mine. Si cum as reactiona? As fi acel domn care se sacrifica pe altarul iubirii? Care iubire ca eu in mintea mea am stabilit deja ca daca mergi la Insula Iubirii acolo nu mai e nici o iubire, poate sau poate nu. Si eu am mai avut scapari cand am mai spus rautati la adresa celor care imi serveau rautacisme gratuite.

Insula iubirii sezonul 6 episodul 10 din 31 Mai 2022

As fi rezistat eu 3 saptamani fidel si fara sa am mintea franjuri? Aiurea, oricat m as fi prefacut si impotrivit pana la urma m as fi obisnuit cu ideea. Daca n as fi tradat cu fapta as fi tradat cu gandul. Asa ca mi am raspuns singur la intrebare. De la tastatura sunt cel mai tare. Dar in realitate sunt la fel ca si concurentii. Am emotii si trairi si uneori e mai simplu sa te lasi dus de val. Nici eu nu cred ca eram mai breaz decat concurentii de la Insula Iubirii, bine ca nu m am dus ca cine stie ce pateam.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Insula iubirii cu noi oameni hotarati sa isi testeze relatia din cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 31 mai 2022, emisiunea Insula iubirii sezonul 6 episodul 10 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Marti, 6.06.2022

VERSIUNEA 2.


VERSIUNEA 2.


Noul sezon de la Insula Iubirii le va aduce telespectatorilor o multime de surprize, cinci dintre cele mai curajoase cupluri din Romania vin cu noi povesti de viata si incearca sa depaseasca cea mai pare provocare a vietii lor de pana acum. Insula iubirii sezonul 6 episodul 10 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 31 mai 2022 dupa teledifuzarea de la tv, o locatie de-a dreptul spectaculoasa si cu totul noua ii vor gazdui pe cei care vor trebui sa aleaga intre relatie si tentatie, la Insula Iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *