Insula iubirii sezonul 6 episodul 1 din 2 Mai 2022

Roxana Lite face parte din suita de ispite feminine care vor avea sarcina de a-i tenta pe concurentii sezonului 6 de la Insula Iubirii, reality show ce va incepe din luna mai, la Antena 1. A acceptat provocarea de a participa la Insula Iubirii in rol de ispita, pentru a se distra si pentru a-i ajuta pe concurenti sa realizeze daca exista sau nu probleme in relatia lor de cuplu, frumoasa blondina in varsta de 28 de ani si este originara din Ramnicu Valcea in plan profesional este o femeie implinita si detine propria ei afacere in orasul sau natal.

Insula iubirii sezonul 6 episodul 1 din 2 Mai 2022

Emisiunea reprezinta un adevarat test pentru cuplurile de tineri care au acceptat provocarea de a vedea daca sunt sau nu meniti sa fie impreuna, de-a lungul timpului, diversi concurenti au devenit, ulterior, ispite, pentru a-i ajuta și pe altii, la randul lor, sa descopere lipsurile din relatiile lor sentimentale.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Insula iubirii cu noi oameni hotarati sa isi testeze relatia din cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 2 mai 2022, emisiunea Insula iubirii sezonul 6 episodul 1 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Marti, 3.05.2022

VERSIUNEA 1.


VERSIUNEA 2.


Noul sezon de la Insula Iubirii le va aduce telespectatorilor o multime de surprize, cinci dintre cele mai curajoase cupluri din Romania vin cu noi povesti de viata si incearca sa depaseasca cea mai pare provocare a vietii lor de pana acum. Insula iubirii sezonul 6 episodul 1 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 2 mai 2022 dupa teledifuzarea de la tv, o locatie de-a dreptul spectaculoasa si cu totul noua ii vor gazdui pe cei care vor trebui sa aleaga intre relatie si tentatie, la Insula Iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *