Destine Ratacite Episodul 1006 din 13 Iunie 2022

Mata gi zice lui Roshni ca ii e mai rusine de ea insasi ca de Roshni ca azi a vazut ca abilitatea ei de a vedea oamenii a dat gres. Ca inca nu e capabila sa aiba grija de familie. Mata gi cere inapoi cheile casei de la Roshni, ea scoate cheile casei si i le da, Anjali se bucura, Roshni zice azi poate toti sunteti impotriva mea, dar intr-o zi veti vedea. Ca nu totdeauna cine n are dovezi e vinovat. Simar zice ce e asta, ca si atunci cu asistentul dr. Mehra, Roshni da atunci am gresit. Dar nu mereu. Roshni zice m ai prostit Anjali dar nu o vei mai face. Roshni zice ca va fi cu ochii pe ea, Roshni fuge sus. Prem zice ce e asta? De ce nu recunoaste ca a gresit, Anjali se preface ca plange, Mata gi zice toata familia e cu tine ele se imbratiseaza, Anjali pleaca sus iar Simar zice sper ca asta sa nu afecteze relatia lui Roshni cu PYUSH.

Destine ratacite Episodul 1006 online 13 Iunie 2022

PYUSH merge la Roshni si zice ce e asta, ca azi a fost umilit Roshni zice speram sa fii de partea mea, Roshni zice n am gresit ca am vazut pe cineva in camera, Roshni zice nu ma insel ca voi demonstra, PYUSH zice ca daca trebuie va fi impotriva ei ptr Anjali, PYUSH n o crede pe Roshni, Roshni zice cum sa demonstrez? Sanjana vrea sa deschida usa dulapului, bagajul e sus pe dulap el cade,Sameer o salveaza la timp, ei ajung unul peste altul Anjali urmareste din usa, Sanjana s a ranit la mana, Sameer aduce trusa de prim ajutor.
Difuzat de luni pana duminica, de la ora 19:00, titlul original al serialului este Sasual Simar Ka si este o productie care s-a lansat in anul 2011 si s-a incheiat 7 ani mai tarziu, in anul 2018. Serialul se incadreaza la genurile: drama, fantezie, serial tv, iar in medie, un episod dureaza 22 de minute.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 13 Iunie 2022, Destine ratacite ep. 1006 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Marti 14.06.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 1006 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1.


VERSIUNEA 2.


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *