Destine Ratacite Episodul 950 din 18 Aprilie 2022

Serialul are peste 700 de episoade, iar rolurile celor doua surori sunt interpretate de actritele: Deepika Kakkar (Simar) si Avika Gor (Roli). Cei doi soti ai acestora sunt interpretati de actorii: Manish Raisinghan (Siddhart Bharadwaj) si Dheeraj Dhoopar (Prem Rajendra Bharadwaj). Creatorul indragitului serial este Rashmi Sharma. Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.

Destine ratacite Episodul 950 online 18 Aprilie 2022

Difuzat de luni pana duminica, de la ora 19:00, titlul original al serialului este Sasual Simar Ka si este o productie care s-a lansat in anul 2011 si s-a incheiat 7 ani mai tarziu, in anul 2018. Serialul se incadreaza la genurile: drama, fantezie, serial tv, iar in medie, un episod dureaza 22 de minute.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 18 Aprilie 2022, Destine ratacite ep. 950 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Marti 19.04.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmarii reluarea episodului Online Gratuit, episodul 950 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

SERVER 1.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *