Survivor Romania Sezonul 3 Episodul 58 din 29 Mai 2022

Vizionati duminica seara, la data de 29 Mai 2022, o noua editie marca Survivor Romania Sezonul 3. Vizionati acum, selectand unul din serverele de mai jos, Survivor Romania Sezonul 3 episodul 58 online subtitrat integral si complet. Urmatorul episod: Luni 30.05.2022

Editia din 29 mai 2022 a show-ului Survivor Romania, antepenultima din acest sezon, va aduce o eliminare ce va starni multa emotie in randul concurentilor si, cu siguranta, si printre cei din fata micilor ecrane. Potrivit “profetiei” facute de Viperele vesele, pagina de Instagram care a dat cele mai exacte informatii din culisele Survivor Romania in ultimele saptamani, cel care va pleca acasa inainte de semifinala va fi… Blaze. Alex Delea ar urma sa castige colanul pentru imunitatea personala. Toti ceilalti concurenti vor fi propusi spre eliminare. Dintre Blaze, Elena Chiriac, Alex Nedelcu si Ionut Popa, concurentul cu cele mai putine voturi, eliminat, asadar, este Blaze. Ionut Popa se va transforma in primul semifinalist de la Survivor Romania, iar Elena Chiriac isi pastreaza in continuare locul, fiind singura fata ramasa in acest joc dur.

Survivor Romania Sezonul 3 episodul 58 din 29 Mai 2022

Conform Viperelor vesele, eliminarea lui Blaze va smulge cateva lacrimi din partea concurentilor, caci la iesirea lui nu se vor astepta multi. Blaze a mai fost propus spre eliminare, insa a fost salvat mereu de cei de acasa. Eliminarea Stefaniei a fost intens comentata pe retelele de socializare. Fanii show-ului au lansat acuzatii la adresa producatorilor. Au scris ca nu cred ca tanara a avut cele mai putine voturi. Trebuie precizat ca Stefania a fost propusa spre eliminare impreuna cu Ionut, a carui notorietate e ceva mai mare. Acesta era deja cunoscut datorita participari in show-ul Ninja Warrior, difuzat in trecut.


Versiunea 1.


Versiunea 2.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *