Insula Iubirii Sezonul 6 Episodul 14 din 20 iunie 2022

Efectiv mi se pare ca in sezonul asta ispitele au plecat de la ideea ca toti concurentii sunt in relatia gresita. Cum poti sa stii lucrul asta cand tu nu cunosti in totalitate concurentii, situatia lor, relatia, etc? Stii doar o parte a povestii si asta nu iti da dreptul de a cataloga pe cineva din informatii insuficiente. Mi se par toti porniti pe ideea de a scoate rapid greseli de la concurenti pentru rating mai mult, sa te duca cu o scarba in gat cu zaharelul pana cedezi, ca doar esti si tu om, sa te si ciocarleasca daca pot, iar apoi sa-ti dea jetu la final, mandrii si bucurosi ca si-au implinit “rolul de ispita”. Jalnic sincer. Iar daca il vad pe Alex ca nu se lasa prostit, se enerveaza si il ataca. Din pacate asa se intampla in ziua de azi. Oamenii se folosesc de tine spre avantajul lor iar apoi te lasa, sezonul asta e varianta de pe Aliexpress.

Insula iubirii sezonul 6 episodul 14 din 20 iunie 2022

Eu nu inteleg cum puteti sa va dati voi seama de un om doar din cateva imagini manipulate si taiate. Din ce am vazut eu, nu pot sa imi dau o parere exacta, dar in mare sunt de acord cu autorul postarii. Ce trebuia sa faca omul? Sa raspunda la intrebarile deranjante ale Laviniei? Sau sa inchida sutienele ispitelor? Omul a vazut editiile anterioare, a vazut cum se scotea orice din context, si nu a vrut sa dea nici un motiv de interpretare sotiei. A fost foarte asertiv si cand a fost cazul, si-a cerut scuze. Si-a spus parerea sincera si asta nu convine niciodata. Multi ar avea nevoie e cateva sedinte de dezvoltare personala sa inteleaga diferenta dintre granitele personale, limitele dure si lipsa lor. Un comportament asertiv nu inseamna un comportament agresiv.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Insula iubirii cu noi oameni hotarati sa isi testeze relatia din cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 20 iunie 2022, emisiunea Insula iubirii sezonul 6 episodul 14 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Marti, 21.06.2022

VERSIUNEA 1.


VERSIUNEA 2.


Noul sezon de la Insula Iubirii le va aduce telespectatorilor o multime de surprize, cinci dintre cele mai curajoase cupluri din Romania vin cu noi povesti de viata si incearca sa depaseasca cea mai pare provocare a vietii lor de pana acum. Insula iubirii sezonul 6 episodul 14 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 20 iunie 2022 dupa teledifuzarea de la tv, o locatie de-a dreptul spectaculoasa si cu totul noua ii vor gazdui pe cei care vor trebui sa aleaga intre relatie si tentatie, la Insula Iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *