Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 5 din 25 Iulie 2022

Simar vede pe Aarav dar doar din spate, Gitanjali devi o trage pe Shobha si zice cum o umileste asa, Shobha zice tata a facut gradina ca din cauza ei nu e tatal ei, Gitanjali devi o plesneste ea zice nu ma fa sa uit ca sunt mama ta, Gitanjali devi e furioasa, Simar merge la Gitanjali, Shobha pune ceva in prajitura ceva dintr-o sticla, Sandya face cunostinta cu Kajal una din pretendente ea e bogata se pare, Simar sice lui Roma ca ea a venit, Roma zice ca merge la ea, Simar vede pe Aarav, Simar ia sandala rupta ea este vrajita de el, Roma ajunge la Simar ea ii da bluza, Roma vede ca are sandaua rupta, Simar zice ca n-a avut o zi buna, Simar vede iar pe Aarav, Roma merge la Simar si zice ca o duce si pe ea la petrecere dar nu e imbracata bine, Simar da desert la zeita prima data apoi se pune pe jos ptr furnici, Aarav e dornic sa guste, el zice ca prima data sunt musafirii ca ei gusta primii, Shobha striga ca sa nu manance la sotul ei ca musafirii, Gitanjali devi vede pe Shobha cum face. Simar vrea sa plece dar vede un caine ca e pe jos, el este bolnav ea vede mancarea pe jos ea zice nu o fi ceva toxic? Simar fuge spre Aarav, Simar o opreste pe Simar Narayan .

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 5 online 25 Iulie 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 25 Iulie 2022, Destine ratacite ep. 5 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Marti 26.07.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 5 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *