Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 4 din 24 Iulie 2022

Reema se cearta cu soferul ricsei ptr bani, Reema merge la poze Simar merge separat. Aarav zice bunicii de ce nu a cumparat terenul si s-a judecat pentru el bunica zice pentru ca victoria aduce liniste, bunica zice ca de azi el e comandantul ei. Ca i va da multe sarcini, Sandya e cu Simar ele vorbesc. Simar Narayan vede un catel pe drum, Aarav vine cu masina Simar fuge dupa catel, Aarav pune frana, Simar se teme, el se da jos. Aarav ia catelusul din drum apoi pleaca, Sandaua lui Simar se rupe. Gitanjali devi are interviu la radio ea zice de nepotul ei. De Aarav, cel de la radio zice de aniversarea a 50 de ani de afacere. Simar canta la acelasi radio cred, Gitanjali devi aude. Omul de la radio zice sa cante cu romantism. Simar isi imagineaza printul pe cal, Simar canta frumos, Gitanjali devi se enerveaza si striga la omul de radio, ea zice cum promoveaza muzica asta ca strica cultura lor, petrecerea lui Gitanjali devi incepe sotul lui Chitra zice ca la ei e pacat sa te gandesti la muzica. Simar e afectata de vorbelee lui Gitanjali devi, ea merge din radio.

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 4 online 24 Iulie 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 24 Iulie 2022, Destine ratacite ep. 4 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Luni 25.07.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 4 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *