Mireasa sezonul 7 episodul 2 din 17 Ianuarie 2023

Povesti surprizatoare de viata, emotie, iubire, intriga, rasturnari de situatie, dezvaluiri socante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste neconditionata, cereri in casatorie spectaculoase, mirese si miri fericiti, nunti asteptate si mai putin asteptate, iubire venita ca prin magie, viata in Casa Mireasa surprinsa 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa si din povestea sezonului sapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, 16 ianuarie, de la 14:00, la Antena 1.

Mireasa sezonul 7 episodul 2 din 17 Ianuarie 2023

Simona Gherghe prezinta fetele care vor participa in sezonul 7 de la Mireasa. Dima, este primul concurent care intra in casa Mireasa. Tanarul isi doreste sa isi gaseasca sufletul pereche. Alex este din Tulcea si are 26 de ani. Tanarul nu a avut mare noroc in dragoste, dar este convins ca la Mireasa isi va gasi jumatatea. Andrei Macovei, de profesie barman, are 29 de ani si este pregatit sa-si cladeasca o familie alaturi de o fata din casa Mireasa. Vlad are 23 de ani si este din Bacau. Tanar adora sa mearga la film si teatru. In casa Mireasa spera sa-si gaseasca jumatatea. Roberto are 23 de ani si este din Bucuresti. Tanarul a practivat polo de performanta in Scotia. In casa Mireasa vrea sa-si gaseasca sufletul pereche. Bogdan are 24 de ani si este din Galati. Concurentul este hotarat sa-si intemeieze o familie si spera sa-si gaseasca jumatatea la Mireasa. Mihai are 25 de ani si este jucator de badminton si antrenor de fitness. A avut 5 relatii serioase, iar in casa Mireasa vrea sa-si gaseasca marea iubire.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 17 ianuarie 2023, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 7 episodul 2 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Miercuri, 18.01.2023

VERSIUNEA 1.

VERSIUNEA 2.


Noul sezon Mireasa va incepe la inceputul lunii ianuarie 2023! Pregatirile pentru reality-show-ul matrimonial de la Antena 1 sunt in toi, iar plecarea spre Turcia, tara in care se va filma editia cu numarul 6 se va face cu 10 zile inainte de startul show-ului. Noul sezon Mireasa incepe pe 16 ianuarie 2023, potrivit paginii de Instagram Viperele vesele, concurentii vor porni spre Istanbul pe 19 august 2022. Acestia vor filma acolo videoclipurile de prezentare si s-ar putea sa aiba parte si de cateva intalniri interesante.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *