Destine Ratacite Episodul 1020 din 27 Iunie 2022

Alia zice de cutie, Simar zice ca nu o da ca nu mai e acolo, Alia zice unde e Simar zice ca e sub un copac, ea vrea cutia ca sa distruga zice nu sa o salveze, Simar zice sa se odihneasca apoi poate pleca, Alia zice oamenilor ei sa caute cutia unde a fost Simar. Alia e sefa huliganilor cu cutia. Alia da peste Sanjana si vorbeste urat cu ea. Ca e oarba nu vede ?? Sanjana e pe ganduri. Mata gi zice Sanjanei apoi ce are. Sanjana zice Alia nu e ce pare, Roshni zice e fiindca a lesinat. Sanjana e confuza, seara Alia zice oare o fi gasit cutia? Unul din huligani spun ca n-au aflat cutia in toata jungla. Alia zice sa vina la casa Bharadwaj sa se vada Alia vine jos apoi, ea ii urmareste.

Destine ratacite Episodul 1020 online 27 Iunie 2022

Sameer a adus un cadou lui Sanjana, ea zice a fost si vina mea, Sanjana a primit o pereche de cercei, Alia zice cum sa ies de oamenii astia, ea merge la fereastra apoi si iese pe geam, Sanjana vede geamul intredeschis, ea zice oare nu e hot. Sanjana striga hot, familia vine afara, Alia e prinsa cu huliganii de familie. Simar recunoaste huliganii, Alia se preface ca ei vor sa o omoare. Huliganii fug apoi, Sanjana zice dar ce cautai afara. Alia zice ca au amenintat o. Alia zice sa nh cheme politia, la fel si Simar, Prem nu e de acord, Mata gi zice ca e de partea lui Simar, si Roshni tine cu Simar, Alia zice ce drama e in familia asta. Ca majne face ea ce vrea.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 27 Iunie 2022, Destine ratacite ep. 1020 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Marti 28.06.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 1020 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1.


VERSIUNEA 2.


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
error: Content is protected !!