Destine Ratacite Episodul 1043 din 20 Iulie 2022

PYUSH cu Avni se ridica in picioare, Sameer le da ghirlandele, Avni nu vrea Hema merge la ea, Pyush pune ghirlanda lui Avni, Hema o strange pe Avni sa puna ghirlanda ea o pune, Rahul le duce pe Simar si Sanjana el zice ca Bhairavi il plateste masina se opreste el se da jos Simar se trezeste Rahul se uita la motor, Simar deschide usa masinii, ea iese si ia un lemn. Si Sanjana i-a unul, Simar loveste pe Rahul apoi Sanjana dar el prinde lemnul, Simar loveste iar, Rahul cade jos, Simar zice trebuie sa plecam ca trebuie sa aiba grija ca oamenii lui Bhairavi sunt acolo, Simar cu Sanjana ajung acasa deghizate in ospatari, Sameer zice ca suna iar pe Simar, Sanjana zice telefoanele noastre sunt acasa, Simar merge la Mata gi, ea ii face semn dar Hema vine acolo, Simar zice ca nu poate vorbi cu ea, preotul zice ca mirii sa se ridice pentru a lega nodul. Simar zice ce fericit e Pyush, Mata gi zice ca mama trebuie sa lege nodul, Bhairavi zice ca face ea ritualul.

Destine ratacite Episodul 1043 online 20 Iulie 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 20 Iulie 2022, Destine ratacite ep. 1043 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Joi 21.07.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 1043 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *