Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 3 din 23 Iulie 2022

Situata in Agra, povestea se invarte in jurul lui Simar si Reema Narayan, doua surori cu personalitati diferite. In timp ce Simar viseaza sa devina cantareata, Reema aspira sa fie model. Aarav Oswal si Vivaan Oswal sunt veri care se iubesc si se respecta unul pe celalalt. Se indragostesc de Reema, dar Simar se indragosteste de Aarav. Reema este aleasa sa fie mireasa lui, dar pleaca in ziua nuntii la un eveniment pentru cariera ei de model. In schimb, lui Simar i se cere sa se casatoreasca cu Aarav, dar familia Oswal o resping. Geetanjali stabileste casatoria lui Vivan cu kajal, dar in ziua nuntii lor el pleaca la templu si se casatoreste cu Reema, asa cum o iubeste pe Reema. Yamini Devi este o cantareata clasica renumita. Nestiind ca este a doua sotie a regretatului sot al lui Geetanjali, Gopichand, Simar o considera un idol cantator. Aarav incepe sa se indragosteasca de ea. Reema isi da seama de dragostea ei pentru Vivaan, care o sustrage dupa ce isi cunoaste motivele de a se casatori cu el. Cu toate acestea, casatoria Aditi (sora lui Aarav) a fost rezolvata cu mohit rana. Dar el se poarta prost cu ea in ziua nuntii si sandhya il plesneste spunand ca stai departe de fiica mea. Casatoria lor (Aditi si Mohit) s-a rupt. Simar si Aarav divorteaza la insistentele lui Geetanjali.

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 3 online 23 Iulie 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 23 Iulie 2022, Destine ratacite ep. 3 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Duminica 24.07.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 3 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *