Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 7 din 27 Iulie 2022

Mama lui Vivaan nu e fericita ca Vivaan merge pe urmele fratelui si tatal lui spune Chitra ea zice macar o sotie buna sa i aflam. Vivaan se uita la pozele unor fete date de un angajat. Aarav suna pe Reema dar Simar raspunde. Reema are masca pe fata. Ea zice lui Simar sa vorbeasca ea cu el. Simar il suna inapoi. Ea zice ca se va gandi la propunerea lui de a merge la cafea Simar zice lui Reema de unde a stiut. Cineva suna acasa la Simar. Pe urma suna Roma si zice lui Indu mama fetelor ca Sandya a vazut poza cu Reema. Reema zice lui Simar ca ce baiat i ar place. Simar scrie mesaj lui Aarav sa mearga la o cafenea Reema a zis sa scrie. Simar merge sa cumpere ceva. Ea cu Aarav trec unul pe langa altul. Aarav vrea albumul ce a luat si Simar vanzatorul zice ca l-a vandut.

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 7 online 27 Iulie 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 27 Iulie 2022, Destine ratacite ep. 7 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Joi 28.07.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 7 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


Versiunea 2.


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *