Bravo ai stil Sezonul 8 Editia 3 din 4 Aprilie 2023

Live Stream Online ,,Bravo, ai stil”, sezonul 8- Editia de marti, 4 aprilie 2023- VIDEO. A doua editie poate fi urmarita Live Video online ,,Bravo, ai stil!” 2023 a debutat in forta pe data de 2 aprilie la noul post de televiziune, Kanal D2, care s-a lansat la aceeasi data, incepand cu ora 19:00. Noul post de televiziune din portofoliul Dogan Media International a inceput sa emita de duminica, moment in care s-a dat start si noului sezon a celei mai asteptate emisiuni de fashion din tara noastra.

Primavara aceasta va aduce un nou jucator pe piata media din Romania. Este vorba despre un nou post de televiziune, un post auxiliar al unui alt trust cu traditie deja la noi in Romania. Este vorba despre Kanal D2. Deja probabil ca v-ati dat seama despre ce este vorba. Discutam despre un soi de fratior mai mic al postului Kanal D, care anul acesta a implinit 16 ani de existenta la noi in tara. Pe data de 2 aprilie, va aparea si Kanal D2, un post care promite a aduce unele dintre cele mai bune produse media din ultimul timp.

Bravo, ai stil! Celebrities din 4 aprilie 2023 Online

In editia de miercuri a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” se va vorbi foarte mult despre notele pe care le-au primit concurentele, Adina Halas va dezvalui ca a fost usor nemultumita, asteptandu-se la note mai mari din partea juratilor, fire competitiva, Raluca Dumitru va recunoaste ca se astepta ca tinutele ei sa fie notate mai bin intrebata daca merita note mai bune decat Amna, Raluca Dumitru nu se va feri sa raspunda.

Toate concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fac eforturi pentru a a-si depasi limitele si pentru a veni in fata juratilor cu tinute care mai de care mai interesante, motiv pentru care isi doresc note cat mai mari din partea juratilor. Astazi una din cea mai noua editie „Bravo, ai stil! Celebrities” este difuzata vineri, 4 aprillie 2023, de la ora 23:00, la Kanal D.


VERSIUNEA 1.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *