Destine Ratacite Episodul 1041 din 18 Iulie 2022

Simar zice o persoana nu se indreapta, ea a zis mai devreme lui Sanjana ca va sta acolo sa afle Sanjana zice credeam ca te ai schimbat, trebuia sa te gandesti la fiul tau, ca asta face cu increderea lui Sameer, Bhairavi zice da eu sunt de vina. Din cauza lui Simar fac astea zice ea ca o uraste pe Simar si pe familia ei si a vrut sa dea o sansa ca atunci cand aproape e fericita cineva din familie ii strica fericirea ca i-a luat fericirea de a avea un nepot, ca nu vrea o femeie stearpa langa Sameer, Simar vrea sa o plesneasca Bhairavi o tine, ea zice ca sa nu indraznesti, Sanjana zice stai sa zic lui Sameer, doi oameni cu pistolul vin la Sanjana, Bhairavi rade, mai apoi ele sunt legate, Simar zice zeita nu ne va lasa, Bhairavi zice ce tot zice de zeita, Bhairavi zice ca are doua persoane in casa care o ajuta, ca una e cea cu care se casatoreste PYUSH si ailalta mama ei, Simar zice Hema gi? Prem nu da de Simar, Pyush zice ca vrea sa se casatoreasca acum cu Avni, ca daca nu fac azi nunta zeul se supara, Hema gi zice Pyush are dreptate, Bhairavi rade si zice ca povestea a inceput cand Pyush a disparut.

Destine ratacite Episodul 1041 online 18 Iulie 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 18 Iulie 2022, Destine ratacite ep. 1041 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Marti 19.07.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 1041 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
error: Content is protected !!