Destine Ratacite Episodul 1042 din 19 Iulie 2022

Hema gi zice ca a avut un vis ca Avni va ramane vaduva daca nu se marita azi, ea zice doar acceptati, Pyush zice plec din casa daca nu fac azi nunta, Prem zice bine azi e nunta, Mata gi zice cum vom face pregatirile asa repede, Prem zice Simar va veni, Bhairavi zice Avni va fi stapana casei acum ca familia va fi distrusa, Avni zice lui Rahul ca trebuie sa fuga ca nu poate face nunta cu PYUSH, Rahul zice fa ti bagajul ne vedem in curte. Rahul suna pe cineva, Simar vrea sa scape, ea vede o sticla, Sanjana cade cu scaunul, ea isi desface franghia de la maini apoi o dezleaga pe Simar, si zice cum vom iesi, Sanjana vede geamul, Simar deschide geamul si ies afara, mai tarziu Mata gi vine la preot, casa Bharadwaj e pregatita de nunta, toata casa e impodobita, Prem zice ca nu da se Simar nici de Sanjana, Hema zice ca Pyush este gata acum merge la Avni, Mata gi zice unde o fi Simar, Hema gi merge la Avni, ea zice ce faci nu esti gata, ca preotul ne asteapta.

Destine ratacite Episodul 1042 online 19 Iulie 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 19 Iulie 2022, Destine ratacite ep. 1042 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Miercuri 20.07.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 1042 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *