Casa iubirii Episodul 107 din 19 Iulie 2022

Nicoleta – fara personalitate, fara idei, fara vorbe, insipida total. Adoarme pietrele. Nu iese din indicatiile lui Sorin, care este ahtiat dupa bani.Maria – Simpla, gospodina, nesigura pe ea, isi arata mai degraba calitatile materne cu acest Georgica/fat-frumos inchipuit, nu arata dragoste, arata disperarea de a se agata de ceva, orice-ar fiLarisa – absolut inutil mai sta acolo, un pic mai rasarita din punct de vedere al exprimarii. In rest, de neiertat obiceiurile ei, viciile ei. A vorbit, a recunoscut dar absolut superficial. Nu reprezinta un model.Bianca – Trasaturi fizice clasice, foarte armonioase, gust, stil, dar vocabularul sarac. gandire foarte infantila. Mai nou se contrazice in tot ce sustinea inainte de a se desparti subit de Adrian. Urat s-a despartit, urat a reactionat, se ingroapa singura cand scoate cate o prostie. Se hlizeste cu baieti care sunt infantili sau grobieni. Sustine acum pe Sorin, cel care a jignit-o urat si grobian. Daca prin stil si ingrijire ar fi un model, prin gandire si vocabular si valori nu este model.

Casa iubirii sezonul 1 episodul 107 din 19 Iulie 2022

Xenia – matura, abia asteapta sa vina un baiat cu care sa faca cuplu si sa scape de radu. ca sa mai ramana si ea in casa. Nu este sincera. Deloc. Ar fi trebuit sa spuna motivul real pentru care s-a lamurit de Sorin. : ca este simplu, prea simplu si prea “din barda” pentru o fata care se respecta cat de cat. A avut niste cuvinte si glume de autobaza acest Sorin la adresa fetelor, mai ales Bianca si kinga.Kinga: fara cuvinte, un anti-model. Un om care nu ar trebui sa fie expus la TV. Apare in ipostaze devastatoare. Va regreta mai tarziu ca a participat aici.Alexandra : Invata repede, are mari scapari si ea. foarte frumusica. A avut si ea iesiri de care nu va dori sa isi aminteasca. Sta acolo sperand ca va obtine ceva in televiziune, ceva – orice, dar in rest nu prea e clar. Nu stim de ce il voteaza pe Sorin, el este singurul care a jignit-o cu rochita, care are cuvinte mai dure despre ea. oare o face din interes? Oricum el o voteaza sa plece.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 19 iulie 2022, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 1 episodul 107 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Miercuri, 20.07.2022

EDITIE INTEGRALA.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *