Splash! Vedete la apa episodul 1 din 11 August 2022

La fel ca in sezoanele trecute, Claudia Tiu, Catalin Cozma si Bogdan Ionita sunt cei trei antrenori de la ,,Splash! Vedete la apa care ii vor ajuta pe concurenti sa isi perfectioneze sariturile, dar si sa isi invinga fricile. Salturile, povestile nespuse, dar si fobiile concurentiilor vor putea fi urmarite in cadrul celui mai nou sezon ,,Splash! Vedete la apa din 11 august, joi si vineri, de la 20:30 si sambata si duminica, de la 20:00, la Antena 1.

Cel de-al cincilea sezon ,,Splash! Vedete la apa aduce cu el mai multe surprize. In fiecare saptamana, vor exista editii de calificari, in urma carora primii doi concurenti cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct in finala difuzata duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul saptamanal pus in joc: 10.000 de lei.

Splash! Vedete la apa sezonul 5 episodul 1 online 11 August 2022

Cei 18 concurenti vor fi antrenati si sfatuiti de 3 antrenori de inot. Acesti antrenori de inot sunt: Claudia Tiu, Catalin Cozma si Bogdan Ionita. Sezonul cu numarul 5 aduce cateva modificari importante ale concursului, se vor desfasura calificari iar primii doi concurenti care obtin cel mai mare punctaj din partea juratilor vor merge direct in finala. Cei 10.000 de lei vor fi oferiti in fiecare duminica, dupa fiecare saptamana vor aparea noi nume de vedete ce vor participa in cadrul emisiunii.

VERSIUNEA 1 .

%%EMBED_HIDE_SERVER1%%


Antena 1 este un post generalist ce se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv sau dth. Emisiunea este prezentata de Monica Barladeanu, Ramona Olaru si Razvan Fodor iar doza de umor este asigurata de Paula Chirila si Romica Tociu (concurenti constanti ai emisiunii Te cunosc de undeva!). Pentru a vedea cine este cel mai curajos concurent si de la cati metri inaltime aleg concurentii sa sara, nu va ramane decat sa urmariti emisiunea Splash! Vedete la apa.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *