Destine Ratacite Episodul 1037 din 14 Iulie 2022

Simar zice respectul meu fata de fata ta a crescut, Simar zice fiul meu are nevoie de fiica ta, Avni zice ca nu pleaca. Hema zice dar, Avni zice e decizia mea finala apoi ei pleaca, Simar zice lui Pari acum tie rusine ca daca mai face ceva nu e responsibilitatea ei, Sanjana asculta casetofonul, Sanjana zice stiu cine e de vina ptr asta zicand de Bhairavi, Avni isi face unghiile, Hema zice era sa strici planul, Avni a primit mesajul de la mama ei si l a trimis pe Rahul de acolo. Baiatul din parc era altcineva, Hema zice unde e lantisorul nuptial? Ea zice ai vrut sa l vada Rahul? Ca se sufoca cu el. Simar nu are somn, Prem zice ce e? Nu dormi. Simar zice ca se gandeste, Simar zice ce s-a intamplat in parc, Simar zice ca desi fiul ei e aproape nu e langa ea, Prem merge sa faca cafea lui Simar acolo e si Avni.

Destine ratacite Episodul 1037 online 14 Iulie 2022

Prem zice lui Avni ca Simar e suparata ca PYUSH nu e apropiata de ea si poate face ceva? Avni zice ca da, Hema gi sforaie. Avni zice ar trebui sa dorm, PYUSH vine la ea si zice ca a avut un cosmar, Avni zice n ai loc aici ca e mama. PYUSH zice vino in camera mea. Avni zice sunt prost dispusa, PYUSH o face sa rada pe Avni, Pyush zice ca e frumoasa cand rade.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 14 Iulie 2022, Destine ratacite ep. 1036 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Vineri 15.07.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 1037 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .

VERSIUNEA 2 .


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *