Survivor Romania Sezonul 3 Episodul 18 din 22 Februarie 2022

Vizionati marti seara, la data de 22 Februarie 2022, o noua editie marca Survivor Romania Sezonul 3. Vizionati acum, selectand unul din serverele de mai jos, Survivor Romania Sezonul 3 episodul 18 online subtitrat integral si complet. Urmatorul episod: Duminica 27.02.2022

Ce-i trage pe faimoși înapoi? Otilia a pierdut de tot elanul, azi parca a zis asa ca ei ii este egal, ca traieste fiecare zi si vad ca nu-si mai da interesul pe traseu. Rengle e un dezastru total, pe covor zice ca abia asteapta sa castige tot Caraibele și pe banca *unde i-ar fi locul e jale, cand colegii i-au zis sa castige, el s-a miorlait: pai daca aduc punct aduc, daca nu, nu. Du-te bre acasa, sper sa te trimita-n exil, ca-i încurci, CRBL joaca și fără chiloți pe el, Rengle e zen , in echipa faimoșilor 2 ar trebui sa plece sunt mereu slabi, demotivați, Otilia si-a atins cred potențialul maxim iar pe Rengle nu-l intereseaza, parca joaca sa-i enerveze pe cei care țin cu faimoșii. Si pe mine.

Survivor Romania Sezonul 3 episodul 18 din 22 Februarie 2022

Am urmarit show-urile din Republica Dominicana inca de la aparitie. Le urmaresc de la primul episod Exalon Romania, astfel ca ma pot declara un fan infocat si expert in acest format preluat de la americani si modificat de turci. Am analizat si va spun punctele forte si minusurile trecerii la PROTV.
Puncte forte ale emisiunii:
* Vedete mai cunoscute fata de alti ani, cel putin consacrate.
* Se produce la fel, diferentele, daca exista, sunt benefice.
* Fiind la PROTV acum, va fi urmarita de mai multa lume, chiar si de vedete si castingul Faimosilor, si chiar al Razboinicilor, va putea fi mai bun de la sezon la sezon.
* Prin Voyo se pot pune momente extra din camp, sa vedem cum socializeaza concurentii; Pro trebuie sa se foloseasca la maxim de utilitatea VOYO si sa postese acolo dupa fiecare editie mai multe minute, care nu au mai putut fi difuzate la TV din lipsa de timp alocat.
* Chiar daca castingul vedetelor nu e pe gustul tuturor, nu s-au facut de ras! Echipele sunt apropiate ca valoare si nu au mai existat diferente colosale pe traseu! Nu se mai intampla sa stii deja de la inceput ca un concurent va pierde sigur punctul!


SERVER 1.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *