Mireasa sezonul 5 episodul 148 din 13 Iulie 2022

Dupa cum se vede majoritatea care lasati comentarii sunteti sustinatorii unui anumit cuplu, foarte bine insa pentru voi cei care ii jigniti si faceti in toate felurile atat vede-ti? Daca ea a zis o data la nervi ca nu-l suporta sau ce a zis atat puteti, aa mintiti si sa zice-ti ca nu l-a mai sarutat pina acum si multe alte rautati? cuplul vostru preferat s-a certat, s-au jignit, s-au imbrincit ca nimeni altii. Gioavana o vulgara si la caracter si la comportament in to, o femeie de doi bani care fac tot ce vor in fata camerelor, nepasandu-i ca o vede o tara intreaga, iar Sese un baiat care nu-i de parte de ea la ce face si el, ma intreb astia sunt buni si perfecti? Ca in rest nici un cuplu nu-i bun pentru voi.

Mireasa sezonul 5 episodul 148 din 13 Iulie 2022

Eu nu inteleg necesitatea camerei matrimoniale,la fel cum nu inteleg faptul ca li se ofera o noapte la hotel dupa logodna. Daca tot se casatoresc, au timp destul pentru intimitate afara, nu la tv, nu cu stresul camerelor si a ceea ce isi imagineaza telespectatorii. Cei ce nu se casatoresc, au doar un partener sexual de o noapte in plus. Parca ar invita la ispita si pacat emisiunea asta. Sigur, nu trebuie sa se intample nimic, daca cei doi nu vor, dar cati din nu ei gandesc asa? Da-i un os unui caine si spune-i sa nu il roada, cam asa si cu camerele astea,special pregatite pt actiune.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 13 iulie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 148 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Joi, 14.07.2022

Versiunea 1.


Versiunea 2.


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 148 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 13 iulie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
error: Content is protected !!