Bravo ai stil Sezonul 2 Editia 69 din 6 Ianuarie 2022

Cred ca cei din productie au adus-o pe Bella special sa o scoata pe viviana din cursa spre finala.Momentan primeste note mai mari si decat Ruxi, care, sincer, chiar este cea mai buna pe stil. A propulsat-o Victor pe locul 1, Viviana prea populara si Ruxi nu ar fi avut sanse sa castige finala. Bella este un iepure in aceasta cursa, in favoarea lui Ruxi si im defavoarea Vivianei. Bella nu m-a impresionat cu nimic, iar dansurile ei smucite ma lasa rece. Intr-adevar rautatea e la rang de regina in aceasta emisiune. Deci, in finala vor fi bella, ruxi si una care nu va avea nicio șansă. (Viviana nu cred ca va prinde finala pentru ca ar castiga.

Adevărul pe care voi nu îl vedeți, este că Viviana nu are haine pe măsura așteptărilor voastre! Ea a avut haine șterse, vechi și urâte și un moment urat, nu o mai periați atât! Este Ruxi dusmanca ei, dar nu toate, sunt vinovate că îi spun adevărul. Bella că toate concurentele are dreptul sa-si spună părerea Da Bella a avut o ținută frumoasa, comparativ cu Viviana. Ce contează, din ce tara provine? Și la alte emisiuni din tara, participa străini, iar ea este căsătorită cu român. De ce nu are dreptul să vorbească, că așa vreți voi? Alte concurente sunt mai frumos îmbrăcate decât Viviana! Asta este adevărul pe care voi, nu îl vedeți ! V-a plăcut cum și-a făcut parul, sprincene false? Parca era din filme de groaza! Mă gândesc că amantul și-o fi anunțat fetițele, că face spectacol cu concubine, ce peisaj.

Bravo, ai stil! Celebrities din 6 ianuarie 2022 Online

In editia de miercuri a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” se va vorbi foarte mult despre notele pe care le-au primit concurentele, Adina Halas va dezvalui ca a fost usor nemultumita, asteptandu-se la note mai mari din partea juratilor, fire competitiva, Raluca Dumitru va recunoaste ca se astepta ca tinutele ei sa fie notate mai bin intrebata daca merita note mai bune decat Amna, Raluca Dumitru nu se va feri sa raspunda.

Toate concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fac eforturi pentru a a-și depasi limitele si pentru a veni in fata juratilor cu tinute care mai de care mai interesante, motiv pentru care isi doresc note cat mai mari din partea juratilor.
Astazi una din cea mai noua editie „Bravo, ai stil! Celebrities” este difuzata joi, 6 ianuarie 2022, de la ora 23:00, la Kanal D.


SERVER 1.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *