Destine Ratacite Episodul 1036 din 13 Iulie 2022

Sanjana scapa halvaua pe jos, ea arunca pe jos lucruri si zice sa inceteze Sanjana lesina Hema se preface ce e cu fiica ei, ca, ce va fi cu viitorul ei si PYUSH i-a pus lantisorul nuptial, cine o mai ia acum Mata gi zice sa mearga sa se odihneasca. Bhairavi vine cu Sameer din oras, ei vad casa vraiste Bhairavi o vede pe Sanjana pe jos. Sameer merge la ea, doctorul o vede pe Sanjana, ea spune ca ar fi bun un psihiatru, Avni sufla pe Pyush pe buza. El se indragosteste de ea, Avni zice ca-i pare rau, Pyush zice ca are o conditie sa nu scoata lantisorul nuptial, Pyush zice sa promita, Avni promite ei se joaca apoi.

Destine ratacite Episodul 1036 online 13 Iulie 2022

Seara Sanjana da de hainele de bebelus, ea plange gandindu-se apoi se aude planset de bebelus, Sanjana e terorizata. Sameer cu Bhairavi merg la ea, Sanjana sufera, a doua zi Hema ii face o capcana lui Pari ea zice la telefon ca a ascuns bijuterii in curte, Pari merge si cade intr-o groapa cu noroi, Hema cu Avni rad de ea si zic vezi cui faci capcane data viitoare.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 13 Iulie 2022, Destine ratacite ep. 1036 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Joi 14.07.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 1035 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *