Casa iubirii Episodul 101 din 13 Iulie 2022

Nikolas acum chiar cred ca ai venit doar pentru emisiune ii faci complimente Alexandrei Dar lui Kinga niciodata Esti un nesimtit acasa cu tine te uiti tot timpul dupa fete si lui kinga nici macar buna dimineata nu ii spui afara Nicolas esti un fals abia astept sa vada kinga imaginile astea cu tine cand flirtezi cu Alexandra si sa o termine cu tine ca nu faci tu de kinga niciodata in viata ta te potrivesti cu Alexandra cel mai bine. In fiecare zi ne minunam cat poate fi de parsiva si ipocrita aceasta moderatoare Mantea si cat de nedreapta. Cred cu tarie ca atat Mantea cat si Alexandra trebuie sa fie duse la psiholog ca nu au rusine si nesimtire in tot ce fac, rusine Mantea ca ti-ai pierdut mintile si iti bati joc de unii concurenti.

Casa iubirii sezonul 1 episodul 101 din 13 Iulie 2022

LARISA o fata desteapta cit de frumos vorbea cu Ionut, are cuvintele potrivite totdeauna, la iubit mult pe IONUT, el a avut ceva sentimente asa a spus ca e ciudatat in pozitia de prieten cu Larisa, dar parea ca umblu unul dupa altul se urmarsc cind se da concesiune la tv, daca o fi sa fie ceva atunci se vor impaca, bravo, esti frumoasa desteapta si ai un suflet mare si bun esti cu bun simt si cei sapte ani de acasa.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 101 iulie 2022, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 1 episodul 101 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Joi, 14.07.2022

EDITIA COMPLETA.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *