Romanii Au Talent Sezonul 13 Episodul 1 din 20 Ianuarie 2023

Va asteptam la o noua editie a emisiunii Romanii au Talent 20 Ianuarie 2023, Sezonul 6 Episodul 1 de Vineri, difuzat de la ora 20:30 pe ProTv. In aceasta seara va asteapta o noua etapa a preselectiilor, noi concurenti care isi incearca norocul. Se pare ca unii dintre ei impresioneaza pana la lacrimi , ba chiar primesc si 4 de DA, pe cand altii se intorc asa cum au venit. Astfel, vedeti un numar impresionant de iluzionism, dar mai ales o noua sansa la beatbox.

Un nou sezon Romanii au talent, cel cu numprul 13, debuteaza la Pro TV, iar pentru prima data in istoria show-ului, productia va lua startul in luna ianuarie, la Pro TV. Pe 20 ianuarie 2023, dupa cum au anuntat reprezentantii postului. Pana acum, show-ul a avut premiera in luna februarie si o singura data, la sezonul cinci, in martie.

Romanii au talent Sezonul 13 Episodul 1 online 20 ianuarie 2023

Oare cu ce vom fi surprinsi de aceasta data? De asemenea, momentele de muzica, dans, actorie si alte talente speciale vor avea loc in aceasta seara. Nu ratati ! Nu pierdeti sa vizionati emisiunea difuzata pe ProTv, incepand cu ora 20:30

VERSIUNEA 1 .


Aducem divertisment de cea mai inalta calitate, fictiune din ce in ce mai captivanta si un reality show incredibil, totul pentru ca cei de acasa sa petreaca timp de calitate in fata televizoarelor sau pe VOYO. Stim ca telespectatorii nostri asteapta cu mult entuziasm revenirea show-ului lor preferat de divertisment, Romanii au talent, asa ca ne bucuram sa anuntam ca din 20 ianuarie, formatul revine cu un sezon #magic”

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *