Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 1 din 21 Iulie 2022

Sezonul 2 Destine ratacite ( Sasural Simar Ka ) incepe cu Reyansh semnand acordul pre-nuptial. Pallavi intreaba despre hartii. Karan spune ca acesta este un acord pre-nuptial si spune ca este necesar atunci cand se indreapta spre divort si trebuie sa faca impartirea proprietatii. El spune ca exista toti termenii si conditiile, astfel incat sa nu existe nicio disputa in viitor. Reyansh spune ca nu avem nevoie de asta, deoarece suntem perfecti unul pentru celalalt. Karan spune ca tatal tau nu va sti, altfel va fi o mare drama. Reyansh spune ca va veni un cutremur si spune ca nimeni nu va sti, nici macar Simar. Reyansh merge la dans. Karan ii cere lui Pallavi sa pastreze documentele importante in siguranta. Chitra o suna pe Pallavi si o intreaba ce tine in mana? Pallavi spune documente de afaceri.

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 1 online 21 Iulie 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 21 Iulie 2022, Destine ratacite ep. 1043 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Vineri 22.07.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 1 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *