Trei zile de glume, Antena 1 aduce programul special Razi cu ROaST

Marti, 30 noiembrie, tot de la ora 16, Mihai Morar si Daniel Buzdugan va asteapta la a 2-a editie a emisiunii Razi cu RoaST de sarbatoare. Cei 2 prezentatori vor aduce in fata telespectatorilor vedete din toate colturile tarii ce vor face roast si stand up, inspirate de la locurile lor natale. Vedetele vor avea in repertoriu glume despre ardeleni, moldoveni si olteni. Si aceasta editie a emisiunii Razi cu ROaST va dura 3 ore, de la ora 16 pana la ora 19.

Postul de televiziune a programat de la ora 16 emisiunea Razi cu ROaST de ziua noastra. Prezentatorii Mihai Morar si Daniel Buzdugan, alaturi de vedetele postului invita telespectatorii sa rada. Timp de 3 ore, vedete ale Antenei 1 vor face roast de majoritatea emisiunilor postului. Printre emisiunile ce vor fi luate la ROaST se numara: emisiunea de dimineata, emisiuni de gatit sau reality showurile statiei, nicio emisiune nu va scapa de roastul colegilor. Prima parte a emisiuni Razi cu ROaST de ziua noastra va fi difuzata luni, de la ora 16 pana la ora 19.

Buzdugan si Morar vor prezenta emisiunea de ziua statiei, pe 29 noiembrie, dar si pe 30 noiembrie, de Sfantul Andrei.

Pe 1 decembrie, stafeta trece la Serban Copot si Dan Badea. Personaje istorice din toate timpurile isi vor face aparitia pe scena show-ului: Regina Maria, Mitza Biciclista, Nicolae Ceausescu, Ion Creanga, George Enescu sau chiar Burebista se vor prezenta in fata celor trei jurati iUmor, Delia, Cheloo si Mihai Bendeac.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *