Destine Ratacite Episodul 1035 din 12 Iulie 2022

Mata gi zice chiar l-ai plesnit pe PYUSH? Pari zice asa are grija de el, Avni arata lantisorul nuptial, Mata gi e socata cu Simar, Avni vede ca e planul lui Hema, mama ei, Simar zice tu stii starea lui ca sa-l ierte, apoi Avni zice ca ea sa o ierte ca s-a enervat pe moment, Mata gi zice ce s-a intamplat zeule? PYUSH vorbeste cu Luna, el zice ca nu mai vorbeste cu Avni, ca l-a batut Avni merge la el, ea i-a doua marionete sa-l impace. PYUSH zice ai venit sa ma bati iar? Ea zice ca a mers sa-l impace, Sanjana e suparata, Sameer i-a zis mai devreme ca pentru ea a vorbit cu Simar.

Destine ratacite Episodul 1035 online 12 Iulie 2022

Sanjana zice are dreptate Sameer ca si el sufera ca pot incepe din nou, Sanjana zice trebuie sa schimb atmosfera din casa. PYUSH mege la Avni sa se joace, ea ii cere scuze, el o pupa, apoi zice lui Avni ca o iarta, ei se joaca apoi, Sanjana a pregatit mancarurile preferate ale lui Sameer si Bhairavi dar apoi iar se aude plansetul de copil.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 11 Iulie 2022, Destine ratacite ep. 1034 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Miercuri 13.07.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 1035 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *