Mireasa sezonul 5 episodul 129 din 21 Iunie 2022

Alooo! Staff-ule! Renuntati fratilor la gimnastica de dimineata! Ce mai este si asta! Pai, voi nu vedeti cat de mult o afecteaza febra musculara pe Sabrina!? A ajuns, saracuta de ea, sa nu il mai suporte de niciun fel pe Pernes. Auzi, ce pretentii pe astia din casa si de afara, sa se dea ea, tocmai ea, jos din pat, ca sa vada ce i s-a intamplat bezmeticului de Pernes, asta-i culmea. Da sa stea naibii potolit, sa bea si el o “dusca” de suc si sa se culce. Nu sa o deranjeze pe ea de pe pat Auziti, fratilor, sa trebuiasca sa – si intoarca ea capul atat de des. Pai nu stiti mai oameni buni ca ea este obosita? Atata timp cat are de discutat cu Larisa si de terminat sucul, vrea sa fie lasata in pace. Apoi are nevoie de somnic! Auzi la astia, tot ii amintesc de faptul ca este logodnica lui Pernes. Asa, si, care-i treaba? Chiar nu pricepeti ca fata are febra musculara!?

Mireasa sezonul 5 episodul 129 din 21 Iunie 2022

Andrei a uitat ca i-a spus in 2 randuri, la inceputul relatiei lor , ca pentru el nu conteaza trecutul ei ci doar viitorul? Am auzit si vazut asta sip e Antena1 si pe Antena Stars. Atunci de ce o cicaleste de trecut cu atatea intrebari?? In locul ei , i-as intoarce spatele. De aia , pana la varsta asta , el nu a avut decat o relatie. Eu am avut langa mine unn astfel de om si e foarte greu de suportat. E ca picatura chinezeasca si in final l-am parasit. Neincrederea lui in Yana este de fapt timiditatea lui, lipsa de incredere in propria lui persoana.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 21 iunie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 129 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Miercuri, 22.06.2022

Versiunea 1.


Versiunea 2.


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 129 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 21 iunie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *