Destine Ratacite Episodul 1040 din 17 Iulie 2022

Rahul taie firul de curent de la robot. Asta fiindca PYUSH a inchis ochii. PYUSH zice pornim robotul si problema dispare. PYUSH da drumul la robot si faina sare pe ei. PYUSH cade pe Avni. Ei se rad. PYUSH zice suntem ca niste pacalici. Bhairavi aduce ofranda lui Sanjana de la Simar. Bhairavi afla ca Sanjana iar a vazut pe cineva. Sanjana vede cana ce s a spart ca e la lor . Sameer zice sunt doua una a ta una a mea. Simar da lui Avni bijuteriile stramosesti. Simar zice ca merita. Simar zice ca de azi sa i spuna mama.

Destine ratacite Episodul 1040 online 17 Iulie 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 17 Iulie 2022, Destine ratacite ep. 1040 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Luni 18.07.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 1039 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *