Survivor Romania Sezonul 3 Episodul 7 din 30 Ianuarie 2022

Vizionati duminica seara, la data de 30 Ianuarie 2022, o noua editie marca Survivor Romania Sezonul 3. Vizionati acum, selectand unul din serverele de mai jos, Survivor Romania Sezonul 3 episodul 7 online subtitrat integral si complet. Urmatorul episod: Luni 31.01.2022

E primul sezon când n-am nici un favorit și sincer din cei de acum nici nu cred că o să am. Bârfe și scandaluri au fost în toate sezoanele, dar măcar la joc întotdeauna au fost 2,3 concurenții care observau mici avantaje pe traseu și la final și le împărtășeau și cu ceilalți, în echipa actuală mori când vezi că nu sa găsit încă unul să-și d-ea seama că la probele de îndemânare câștigi timp dacă îți iei în mână toate cercurile, săculeți, etc, și nu te apleci după fiecare și pierzi secunde prețioase, dar nu mă miră din moment ce la jocul de marți, inclusiv băieți de la faimoșii făceau 3 drumuri cu scândurile alea în loc să le ia toate odată. Câte facultăți și cât de faimos trebuie să fi ca să-ți d-ai seama că fiecare secundă contează, i-am bălăcărit pe toți din sezonul trecut, ne-am făcut tabere separate ne-am certat noi faimoșii între noi, dar în comparație cu cei din sezonul trecut, cei din sezonul ăsta sunt la ani lumină.

Survivor Romania Sezonul 3 episodul 7 din 30 Ianuarie 2022

Am urmarit show-urile din Republica Dominicana inca de la aparitie. Le urmaresc de la primul episod Exalon Romania, astfel ca ma pot declara un fan infocat si expert in acest format preluat de la americani si modificat de turci. Am analizat si va spun punctele forte si minusurile trecerii la PROTV.
Puncte forte ale emisiunii:
* Vedete mai cunoscute fata de alti ani, cel putin consacrate.
* Se produce la fel, diferentele, daca exista, sunt benefice.
* Fiind la PROTV acum, va fi urmarita de mai multa lume, chiar si de vedete si castingul Faimosilor, si chiar al Razboinicilor, va putea fi mai bun de la sezon la sezon.
* Prin Voyo se pot pune momente extra din camp, sa vedem cum socializeaza concurentii; Pro trebuie sa se foloseasca la maxim de utilitatea VOYO si sa postese acolo dupa fiecare editie mai multe minute, care nu au mai putut fi difuzate la TV din lipsa de timp alocat.
* Chiar daca castingul vedetelor nu e pe gustul tuturor, nu s-au facut de ras! Echipele sunt apropiate ca valoare si nu au mai existat diferente colosale pe traseu! Nu se mai intampla sa stii deja de la inceput ca un concurent va pierde sigur punctul!


SERVER 1

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *