Destine Ratacite Episodul 1011 din 18 Iunie 2022

Sanjana zice orice relatie are momente de astea relatia noastra nu e asa slaba, Anjali zice poti dovedi ca mai aveti o relatie puternica, Sanjana zice pot sa spun cu capul sus ca nu l am tradat. Roshni zice o provoaca pe Sanjana. Trebuie s o opresc, Anjali zice poti trece printr un test ptr a dovedi, Sanjana zice e gata sa treaca de orice incercare ptr a dovedi. Roshni zice asta a vrut Anjali, Mata gi zice ce e asta. Simar zice nu va fi asa ceva. Si Prem striga ca nu va fi. Anjali zice daca vrea sa dovedeasca, Sanjana zice ca e gata sa treaca incercarea ca e testul iubirii si a relatiei dintre ele.

Destine ratacite Episodul 1011 online 18 Iunie 2022

Sanjana promite in fata zeitei, apoi Roshni cu PYUSH se gandesc cum sa faca, PYUSH vede o stire despre un film el spune ca vor folosi carbune fals ptr Sanjana, Anjali vede ca PYUSH cu Roshni se inteleg iar, Anjali zice Roshni face ceva sigur sa opreasca incercarea.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 18 Iunie 2022, Destine ratacite ep. 1011 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Duminica 19.06.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 1011 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1.


VERSIUNEA 2.


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *