Bravo ai stil Sezonul 2 Editia 71 din 8 Ianuarie 2022

Mie mi se pare ca prea exagerati cu Bella, nu e chiar asa de buna si e exagerata. Nu o plac nici pe Ruxi dar apreciez munca ei, tinutele ei, de luni de zile. Bella ce facut? In 2 saptamani ii dati atat de multa importantnta poate din cauza faptului ca nu e romanca, cred ca ar trebui sa apreciem munca romancelor noastre care sunt in competitie de multe luni de zile. Ma mir cum de n-a explodat Maurice dupa raspunsurile Amnei cum ca nu-i permite corpul alte genuri si eforturi si “pe fete inalte si slabe poti sa pui orice”. Enervante complexele astea, mai ales intr-o astfel de emisiune in care s-a explicat si in dunga cum sta treaba cu diferitele forme de corp. Cred ca l-a ținut Raluca Badu sa nu explodeze, spre exemplu cizmele lungi cuissardes peste genunchi pe o fata de inaltime medie arata sexy si draguț, pe o fata inalta zici ca e Pretty woman, poate vulgariza instant.

L-am admirat mult pe Maurice dar ma dezamageste, faptul ca zice ca Viviana minte la un comentariu despre o tinuta nu mi se pare profesional este un atac la fel ca si concurentele care ii mananca zilele, se vede cu ochiul liber ca “Ruky” este favorita lui, Viviana este atacata ori de concurente ori de Maurice, ti-a promis opulenta jumatate din premiu sa-i faci tu ori un prieten tinutele, pentru ca altfel nu inteleg atitutinea ta dar ramane un actor desavarsit.

Bravo, ai stil! Celebrities din 8 ianuarie 2022 Online

In editia de miercuri a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” se va vorbi foarte mult despre notele pe care le-au primit concurentele, Adina Halas va dezvalui ca a fost usor nemultumita, asteptandu-se la note mai mari din partea juratilor, fire competitiva, Raluca Dumitru va recunoaste ca se astepta ca tinutele ei sa fie notate mai bin intrebata daca merita note mai bune decat Amna, Raluca Dumitru nu se va feri sa raspunda.

Toate concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fac eforturi pentru a a-si depasi limitele si pentru a veni in fata juratilor cu tinute care mai de care mai interesante, motiv pentru care isi doresc note cat mai mari din partea juratilor. Astazi una din cea mai noua editie „Bravo, ai stil! Celebrities” este difuzata vineri, 8 ianuarie 2022, de la ora 23:00, la Kanal D.


SERVER 1.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *