Bravo ai stil Sezonul 2 Editia 72 din 12 Ianuarie 2022

E dezamagita ca nu e apreciata si pentru alte motive, cum e Viviana, (pentru frumusete, talentele ei, carisma, ratiune, vocabular, maniere etc) si daca nu le are, iese in fata doar cu ce poseda: pasiunea pentru haine. Si ar fi dorit, probabil, sa fie apreciata si pt altceva, sunt femei mult mai inteligente, care stiu sa se exprime, in acel platou se simte mica probabil, pentru ca ferentarismul ramane totusi un subgen de umor slab calitativ il ‘apreciezi’ la betie si cam atat.
Eu nu mai pot intelege comportamentul lui Rux, cum poti spune ca te detanjeaza unele chestii apoi tot tu sa spui” ca nu mi amintesc ce,o sa ma gândesc”, cum vine asta? pai cand ceva te deranjeaza sti exact ce anume ce subiect etc, ciudate sunteti fetelor, deloc logice spuneti ceva apoi va contraziceti singure, va suparati pe ceva apoi nu va amintiti pe ce anume v-ati suparat omg! Faceti niste afirmatii pe care nu le puteti duce la capat! Toate discutiile lui Rux se termina cu “nu am chef acum, nu conteaza, nu ma poti abliga Ilinca, e ok, o sa ma gandesc si o sa va spun” vorbiti frate pe subiect.

Cred ca stiu despre ce este vorba, sunt fete care sunt bune care au venit de la inceput care se chinuie si le extenueaza sa fie in top, si cand emisiunea ajunge la jumatate apare o noua concurenta care vine fresh si stie cum merg lucrurile doar le vede pe ecran si castiga cum a fost si Alexandra Ungureanu. Deea Codrea a rezistat saraca de la inceput pana la final, Theo Rose de altfel.

Bravo, ai stil! Celebrities din 12 ianuarie 2022 Online

In editia de miercuri a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” se va vorbi foarte mult despre notele pe care le-au primit concurentele, Adina Halas va dezvalui ca a fost usor nemultumita, asteptandu-se la note mai mari din partea juratilor, fire competitiva, Raluca Dumitru va recunoaste ca se astepta ca tinutele ei sa fie notate mai bin intrebata daca merita note mai bune decat Amna, Raluca Dumitru nu se va feri sa raspunda.

Toate concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fac eforturi pentru a a-si depasi limitele si pentru a veni in fata juratilor cu tinute care mai de care mai interesante, motiv pentru care isi doresc note cat mai mari din partea juratilor. Astazi una din cea mai noua editie „Bravo, ai stil! Celebrities” este difuzata vineri, 12 ianuarie 2022, de la ora 23:00, la Kanal D.


SERVER 1.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *