Bravo ai stil Sezonul 2 Editia 74 din 14 Ianuarie 2022

Inclin sa cred ca, Bella este tinuta (inclusiv a fost adusa) in competitie pentru exotism ca nu vad ceva deosebit la ea (exclud vocea, dar emisiunea nu este despre “bravo, ai voce!”) iar aseara dupa ce a revenit pe scaunul ei, mie mi s-a parut ca rochia se asaza foarte urat pe ea. Ea a respectat probabil tema, dar nu stiu daca a ales cea mai “fericita” rochie. Cineva spunea ca tinuta este mai potrivita de Amsterdam, combinat cu dansurile ce duc spre erotism, cred ca persoana respectiva are dreptate si dupa ce cu totii au criticat cusururile tinutei “bravo,ai stil”, repet, inteleg a respectat tema data eu sunt sustinatoare a Roxanei. Nu o plac prea mult pe Viviana insa aceasta (Viviana) este cu 10 clase peste Bella. Parerea mea, chiar speranta, este ca in finala se vor infrunta Ruxi si Viviana.

Cu siguranta Viviana castiga, are tot ce ii trebuie! Nu inteleg de ce zic unii Bellei, nu are nici o treaba cu stiul, nu are nici nu fel de clasa cand pune o haina pe ea, este tarancuta rau, se vede clar mediul din care provine, Urla prin toti porii efectiv, iar Rux degeaba Pune unele haine pe ea fiind ajutata si copiind la greu nechermanele de fashion pentru ca la stil si atitudine este cu mult sub nivelul multor concurente. Nici una nu are gratia, carisma si atitudinea Vivianei, pe langa inteligenta, frumusete, etc.

Bravo, ai stil! Celebrities din 14 ianuarie 2022 Online

In editia de miercuri a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” se va vorbi foarte mult despre notele pe care le-au primit concurentele, Adina Halas va dezvalui ca a fost usor nemultumita, asteptandu-se la note mai mari din partea juratilor, fire competitiva, Raluca Dumitru va recunoaste ca se astepta ca tinutele ei sa fie notate mai bin intrebata daca merita note mai bune decat Amna, Raluca Dumitru nu se va feri sa raspunda.

Toate concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fac eforturi pentru a a-si depasi limitele si pentru a veni in fata juratilor cu tinute care mai de care mai interesante, motiv pentru care isi doresc note cat mai mari din partea juratilor. Astazi una din cea mai noua editie „Bravo, ai stil! Celebrities” este difuzata vineri, 14 ianuarie 2022, de la ora 23:00, la Kanal D.


SERVER 1.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *