Bravo ai stil Sezonul 2 Editia 75 din 15 Ianuarie 2022

Adina e o femeie cu picioarele pe pamant, nepartinatoare, nu ii i-a partea Vivianei, dar in acelasi timp nu ii place interectiunea Ralucai cu Vivi, Raluca se crede superioara, doar pentru ca este inaintata in varsta, dar realistic vorbind e mult inferioara intelectual ca Viviana, de Adina nu mai zic, distanta de la cer la pamant, Raluca poate sa dea mana cu Ruxi si Bella, fac echipa buna, doar ca Ruxi face ținute bune, speciale Adina nu prea a nimerit ținuta de data asta, dar e pozitiva si poate.

Bella și Ruxi sunt savuroase frate! Ele fac din emisiunea asta altceva! Dau sare și piper mai scurt. Atata va dagi togi pe aici educati si finuti, de-mi vine să vomit, dar voi de-abia așteptati cate un show facut de fete, ca altfel nu ati comenta, da, de acord ca rochia nu era tocmai cea mai potrivita pentru miscarile facute (nici măcar nu stiu ce melodie era) dar daca ar fi doar sa ne comportam dupa codul bunelor maniere, nu numai ca ar trebui voi astea sofisticate sa schimbati canalul, emisiunea nu ar trebui sa existe sau cel putin nu in formatul asta cum zicea Maurice și Raluca la un moment dat: sa vina concurentele, fara nicio vlaga, daa, sunteti frumoase, stai jos 5 gata, s-a terminat emisiunea.

Bravo, ai stil! Celebrities din 15 ianuarie 2022 Online

In editia de miercuri a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” se va vorbi foarte mult despre notele pe care le-au primit concurentele, Adina Halas va dezvalui ca a fost usor nemultumita, asteptandu-se la note mai mari din partea juratilor, fire competitiva, Raluca Dumitru va recunoaste ca se astepta ca tinutele ei sa fie notate mai bin intrebata daca merita note mai bune decat Amna, Raluca Dumitru nu se va feri sa raspunda.

Toate concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fac eforturi pentru a a-si depasi limitele si pentru a veni in fata juratilor cu tinute care mai de care mai interesante, motiv pentru care isi doresc note cat mai mari din partea juratilor. Astazi una din cea mai noua editie „Bravo, ai stil! Celebrities” este difuzata vineri, 15 ianuarie 2022, de la ora 23:00, la Kanal D.


SERVER 1.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *