Bravo ai stil Sezonul 2 Editia 73 din 13 Ianuarie 2022

Ruxi e de departe cea mai buna, stilistic vorbind. De fapt, nici nu poate fi comparata cu altele, avand in vedere ca toate au stilisti. Cei care tot zic de Viviana ca e talentata, adevarat, este talentata, dar pentru talent sa mearga la Romania are talent, vocea Romaniei etc. Aici juriul jurizeaza in primul rand Stil Vestimentar (iar aici Rux nu are competitie reala). Ruxi e de departe cea mai buna, stilistic vorbind. De fapt, nici nu poate fi comparata cu altele, avand in vedere ca toate au stilisti. Cei care tot zic de Viviana ca e talentata, adevarat, este talentata, dar pentru talent sa mearga la Romania are talent, vocea Romaniei etc. Aici juriul jurizeaza in primul rand Stil Vestimentar (iar aici Rux nu are competitie reala).

A venit concurenta, Bella cea cu restaurantul, obraznica si fara educatie, cu povesti lacrimogene. Viviana munceste din ce in ce mai mult si da rezultate si Ruxi a obosit sa vada cum primesc cele doua, stelute si note mari ea cea creatoare de nimic cea care are dureri in fund, se sparge si se plimba in P cu satelitul e obositor cu satelitul. Acest talent descoperit la BAS, intr-o tinuta japonezo-indiano- Dragonul Rosu, cu pantofi cu toc si dantela cu paiete sub sireturile de la pantofi a ales din tot ce e traditional in Japonia sa miroase haine si pantofi, sa manance ceea ce in Europa nu prea merge! Doar nu era sa invete pe dinafara vreun text.

Bravo, ai stil! Celebrities din 13 ianuarie 2022 Online

In editia de miercuri a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” se va vorbi foarte mult despre notele pe care le-au primit concurentele, Adina Halas va dezvalui ca a fost usor nemultumita, asteptandu-se la note mai mari din partea juratilor, fire competitiva, Raluca Dumitru va recunoaste ca se astepta ca tinutele ei sa fie notate mai bin intrebata daca merita note mai bune decat Amna, Raluca Dumitru nu se va feri sa raspunda.

Toate concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fac eforturi pentru a a-si depasi limitele si pentru a veni in fata juratilor cu tinute care mai de care mai interesante, motiv pentru care isi doresc note cat mai mari din partea juratilor. Astazi una din cea mai noua editie „Bravo, ai stil! Celebrities” este difuzata vineri, 13 ianuarie 2022, de la ora 23:00, la Kanal D.


SERVER 1.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *