Bravo ai stil Sezonul 2 Editia 70 – 7 Ianuarie 2022 Online

Victimizarea este la ordinea emisiunii, sa fim seriosi “tortura”, stai acasa daca esti asa torturata acolo si nu iti place in jurul oamenilor, mi se pare ca faci misto de oameni la fiecare emisiune si apoi o dai in “glumeam”. Cei de acasa vad exact ce transmiti si ce trebuie stilul inseamna sa fii feminina, sa stii sa te faci respectata si sa respecti, ori tie Ruxi iti cam lipsesc aceste aspecte, cat despre tinute, totul este discutabil deoarece propui styling-uri care ar putea fi purtate doar la sedințe foto sau petreceri tematice, in nici un caz de zi cu zi ceea ce practic asta s-ar urmari cica, nici Bravo ai stil nu mai este ce a fost.

Chiar daca nu o suport pe Raluca Dumitru, pentru comportamentul ei mizerabil fata de o concurenta, impreuna cu doi pochemoni, de la emisiunea SURVIVOR, are tinute mult mai frumoase, cu stil de calitate, decat altele din platou, are dreptul sa fie suparata pentru ca juriul s-a degradat dau stelute pe ochi frumosi si pe defilari, facand ca toate creaturile, se alinta, se izmenesc, se cred Lady, dar daca le scuturi, e vai de ele, sunt niste umerase, imbracate de stilisti, daca le intrebi ceva despre tinuta, habar nu au să o descrie, are motive Raluca sa fie suparata, pentru ca unele care nu merita notate cu maximum de stelute, asta fac juratii, inclusiv corectul Maurice, dupa ce ii face ținuta praf, ii da steluta, exact aseara s-a intamplat ca de obicei si in acest sezon, emisiunea s-a degradat, nu exista corectitudine in aprecierea tinutelor de catre jurati.

Bravo, ai stil! Celebrities din 7 ianuarie 2022 Online

In editia de miercuri a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” se va vorbi foarte mult despre notele pe care le-au primit concurentele, Adina Halas va dezvalui ca a fost usor nemultumita, asteptandu-se la note mai mari din partea juratilor, fire competitiva, Raluca Dumitru va recunoaste ca se astepta ca tinutele ei sa fie notate mai bin intrebata daca merita note mai bune decat Amna, Raluca Dumitru nu se va feri sa raspunda.

Toate concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fac eforturi pentru a a-si depasi limitele si pentru a veni in fata juratilor cu tinute care mai de care mai interesante, motiv pentru care isi doresc note cat mai mari din partea juratilor. Astazi una din cea mai noua editie „Bravo, ai stil! Celebrities” este difuzata vineri, 7 ianuarie 2022, de la ora 23:00, la Kanal D.


SERVER 1.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *