Las Fierbinti – Lider de audienta la final de an

Las Fierbinti, cel mai tare serial din istoria televiziunii, a sters pe jos in aceasta toamna cu cele mai bune emisiuni de la Antena 1. In 2020 Las Fierbinti a fost depasit de cateva ori de Asia Expres sau Chefi la cutite, dar in toamna lui 2021 a castigat toate confruntarile. Azi, Superstar va lua o bataie groaznica de la Chefi la cutite, dar poate asa cei de la programming vor intelege ca romanii s-au cam saturat de talent show-urile muzicale. Las Fierbinti urmat de ceva film in premiera, ar fi asigurat pozitia de lider de 1 decembrie pentru ProTV.

Pro-ul a decis de cativa ani buni, dupa modelul televiziunilor occidentale, sa nu mai faca programe de revelion, din simplul motiv ca nu sunt rentabile. Chiar daca sunt multe televizoare deschise in acea noapte, se pare ca mare parte din ele sunt doar de decor. Cum ar fi sa-ti intrerupi invitatul (sau gazda, dupa caz) ca vrei tu sa vezi o glumita la televizor? Ca sa nu mai spun de faptul ca tinerii, in mare parte, se distreaza precum tinerii: ori la restaurant, cand se poate, ori cu muzica, dans, glumite intre ei si in gasti, dar nu cu muzica de la tv sau de la radio.

Ma gandeam zilele trecute cum ar arata un proiect mai complex pe Las Fierbinți gen cum era Vacanta Mare impartita in emisiune cu scheciuri si partea de serial era Leana și Costel ar fi interesant ca Pro sa faca in zilele importante gen o emisiune Las Fierbinți cu actorii din serialul interpretand si alte scheciuri apoi un episod din serial.

Decorul din Live urile Superstar mi se pare cel mai frumos si grandios decor din ultima vreme. In sfarsit au reusit sa încadreze foarte eficient spatiul din studioul de la Kentauros, astfel incat studioul pare imens. Parca e cel mai frumos decor din ultima vreme, comparabil cu cel din ultimele sezoane Dansez pentru tine, care dupa parerea mea a fost cel mai grandios decor de televiziune din Romania.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
error: Content is protected !!