Anunt pentru fanii „Clanul” Sezonul 2 din 19 Februarie 2023 la ProTv

Acum, Pro TV a anuntat ca in noul sezon, cel cu numarul 2, povestea din ,,Clanul” merge mai departe. Premiera este programata duminica, pe 19 februarie 2023.

Cu alte cuvinte, in 2023, serialul ,,Clanul” isi schimba ziua de difuzare. In loc de luni, asa cum erau obisnuiti fanii, el va fi pe post duminica, la bataie cu emisiunea ,,America Express”, de la Antena 1.
,,Clanul”, ultima piesa din grila de primavara de la Pro TV
Este vremea ca intrebarile sa-si gaseasca raspuns, ca personajele sa scrie noi capitole ale vietilor lor si ca cei de acasa sa descopere noi intrigi care ii vor tine lipiti in fata ecranelor.

,,Suntem foarte entuziasmati sa impartasim noutatile despre sezonul doi din serialul Clanul. Primul sezon a avut un succes enorm, atat din punctul de vedere al audientei, cat si al criticilor asa ca nu vom dezamagi cu noul sezon. CLANUL, sezonul 2, va fi ultima piesa din grila noastra de primavara, dupa lansarea Survivor, Romanii au talent, Las Fierbinti si Sef sub acoperire, asa ca ii invitam pe telespectatori sa-l urmareasca exclusiv pe PRO TV si VOYO”, a spus Antonii Mangov, Programming Director PRO TV, inainte de inceperea celui de-al doilea sezon.

Viata merge mai departe, dar cu ce pret? Cat de grave sunt ranile in urma focului? Cine se va ridica si ce vor face Tudor si David in lupta lor pentru cautarea adevarului? Sunt ei pregatiti sa descopere noi si noi ramuri ale vietii pe care nu le cunosteau? Nu ratati CLANUL, din 19 februarie, la PRO TV si pe VOYO.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *