Destine Ratacite Episodul 1019 din 26 Iunie 2022

Mata gi zice Simar are o problema mare precis, ea zice zeitei sa o ajute Simar merge cu cutia prin padure, huliganii merg dupa ea Simar se loveste la picior de un bolovan ea striga huliganii o aud Simar se ascunde dupa fan ei nu o vad, huliganii vad sange pe bolovan, ei spun nu poate fi departe o cauta dar nu o vad Simar iese din fan ea abia poate merge. Unul din huligani o prinde, Simar e lovita, ea da cu capul de bolovan, huliganul ia cutia, tabloul lui Simar cade jos si se sparge. Un vant bate la Mata gi acasa, ea zice e semn rau apara ne zeita, PYUSH cu Sameer sunt sunati de inspector, Sameer zice ca au aflat un cadavru al unei femei in jungla, PYUSH cu Sameer ajung acolo dar cadavrul nu e a lui Simar, PYUSH multumeste zeitei, PYUSH zice nu e mama mea, PYUSH pleaca cu Sameer.

Destine ratacite Episodul 1019 online 26 Iunie 2022

Huliganul zice celorlalti ca are cutia, Simar se trezeste el vrea sa deschida cutia Simar il loveste, Simar ia cutia si fuge, Simar fuge, huliganii merg dupa ea, PYUSH cu Sameer aproape o calca pe Simar cu masina, Simar zice lui PYUSH ca a lasat cutia de unde a venit, Simar a pus cutia la un copac unde era impodobit un altar, Simar a ingropat cutia la radacina unui copac, Simar zice trebuie sa fac un semn sa stiu locul, Simar a luat vermilion sfant si a pus pe acel loc, PYUSH zice bine ca esti bine.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 26 Iunie 2022, Destine ratacite ep. 1019 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Luni 27.06.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 1019 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1.


VERSIUNEA 2.


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *