Mireasa sezonul 5 episodul 127 din 18 Iunie 2022

Dragutul de Leo, acum la “spartul targului”, s-a gandit sa-si arate “muschii de barbat”, amintindu-si brusc ca ar fi bine sa – si apere familia! Si cum altfel putea sa faca chestia asta decat jignind? Tocmai el care spunea ca nu jigneste, ca nu vorbeste urat, ca este educat bla, bla-uri de astea. Ciudat, la inceputuri, sustinea ca el nu are nevoie de nicio familie, ca nu-l intereseaza, ca, etc pe aceasta tema! Circul Danei, ce sa vezi, a dat rezultate! Nu prea intelegem, insa, de ce era asa ingrijorat, de faptul ca Aron isi apara bunica sau, poate, de “umbra Norei in preajma casei Mireasa”? Oricum poate sa fie linistit, inelul cu diamante nu poate fi furat, nici de” zmeul zmeilor” si nici “de fata babei”!

Mireasa sezonul 5 episodul 127 din 18 Iunie 2022

Un om lovit de soarta este cu totul altceva dacă faceți bn diferența si niciodată nu sti când te lovește soarta, eu zic ca este cazul sa nu ne dam cu parerea despre niște oameni care nu ii vedem decat la tv, nu ii cunoastem personal sau daca nu ne putem abține sa fie totuși in limita bunului simt.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 18 iunie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 127 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Luni, 20.06.2022

Versiunea 1.


Versiunea 2.


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 127 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 18 iunie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *