Mireasa sezonul 5 episodul 63 din 5 Aprilie 2022

Urat abordeaza Simona situatia in legatura cu Pernes, nu e profi deloc, ii tine intotdeauna partea Sabrinei, ca doar e ieseanca de-a ei, si pe el il gaseste mereu vinovat. Deja devine vizibila chestia asta si e deranjant. Sa dea stafful materialele cu Sabrina cand il jigneste in baie, cu “amiga” Larisa, cand acum 2 seri l-a facut pitic in dormitor si facea misto pe seama asta cu fetele. Si exemple mai sunt. Daca sunteti corecti, cautati materialele si difuzati-le, sa se vada si pe post cine e Sabrina cu adevarat sau…ce a devenit.

Mireasa sezonul 5 episodul 63 din 5 Aprilie 2022

Pernes are nevoie disperata de afectiune, sa primeasca, dar mai ales sa ofere. Isi pune repede sufletul pe tava, pentru ca impulsul de a trai spontan fericirea depaseste orice urma de autoconservare. El lupta in prima linie, cu toate armele la vedere. Nu-si ascunde emotiile, nu se teme de refuzuri, riscand totul, atunci cand are ocazia. Probabil ca va trebui sa dea bine cu capul de pragul de sus ca sa isi doreasca sa fac un pas spre schimbare. Din pacate comportamentul lui nu e unul sanatos iar cu insistentele lui ca atrage acelasi tip de persoane, gen Sabrina, care vor profita de felul lui de a fi si il vor face sa sufere.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 5 aprilie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 63 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Miercuri, 6.04.2022

SERVER 1.


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 63 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 5 aprilie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *