Mireasa sezonul 5 episodul 38 din 7 Martie 2022

Valentin trebuia sa rupa acea scrisoare daca era barbat, arata ca are incredere in iubita si prieteni dar atata timp cat relațiile lor sunt pe nisip nu sunt siguri pe nimic si au semne de intrebare. De ce Valentin bagi batul prin gard in cuplul Sese si Giovana, a fost foarte urat cand ai intrebat-o pe Giovana” ce ti-e frica ca iti i-a barbatul?” Apoi sa amintesti de niste scrisori din o mie toamna in care sustinatorii tai o placeau pe Gio, ea nu avea nici o vina. Vedeti-va voi de nesiguranta voastra si lasati cuplul Sese si Giovana in pace, ii vedeti prea linistiti, mai Vali? Ai grija de iubita ta la petreceri ca ei ii fug ochii! Giovana sincera si directa ca intotdeauna, frumos o asigura Sese ca o iubeste, bravo copii.

Mireasa sezonul 5 episodul 38 din 7 Martie 2022

Atitudinea de mahala a “doamnei” Dana s-a vazut din primele zile in casa. De unde știe ea chiar atat de bine trecutul Norei? Cine ii permite ei sa o judece? In zilele noastre cand s-a aratat de n ori că “dovezile” de pe facebook sunt o prostie ei se leaga de acelasi subiect, da pana la urma asta e televiziunea, are nevoie de rating și în Romania cel mai bine merge circul. Nu poți avea pretentii de la o femeie cu un astfel de caracter ca al “doamnei” Dana, nu poate “saraca” sa isi inchida gura. A venit Ruxi in primul sezon și nu a putut sa se afime prea mult pentru ca il iubea pe unul de afara cu care nu e și a venit si Dana in sezonul asta sa fie mare “vedeta”,un exemplu foarte bun de mama.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 7 martie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 38 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor. Urmatoarea editie: Marti, 8.03.2022

SERVER 1.


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 38 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 7 martie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *