Mireasa sezonul 5 episodul 26 din 21 Februarie 2022

Urmariti alaturi de noi, prima editie de saptamana aceasta din emisiunea Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 21 Februarie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 26 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor. Urmatoarea editie: Marti, 22.02.2022

Au gasit o varianta sa o pastreze pe Larisa,care face materiale si au eliminat-o pe Andreea, care oricum nu ii convenea nimic, Nora a jucat bine a simtit eliminarea si s-a trezit super indragostita de Leo am mai vazut cupluri de complezenta in istoria mireasa, dar la ei ii prea fake si fortat totul Juliana va face senzati, multi deja dau din stanga in dreapta lui Aron i-au dat emotii, sunt sigura ca Alexandra era cea de pe ultimul loc! Saptamana asta, o si cere Aron de nevasta,sperand ca se agata cu ultimile puteri de marele premiu. Baba o sa faca spectacol in casa, avand in vedere voturile, doamna Eleonora, merita 100% titlul iar coana mare ii foc si para.

Mireasa sezonul 5 episodul 26 din 21 Februarie 2022

I-a cazut fata Danei cind a auzit ca Giovana este iarasi favorita si Mioarei la fel doua scorpii, nu degeaba le-a numit Giovana serpi stie ea ce stie Dana este numai cu intrigi poate acum ca si-a gasit si Leo perechea se va linisti, aiurea acum este nacajita ca este cam in virsta Nora.

Reality show-ul matrimonial Mireasa revine pe sticla la Antena 1 cu un nou sezon, incepand cu data de 22 ianuarie 2022, emisiunea prezentata de Simona Gherghe va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 14:00, cat si sambata, in gala saptamanala Mireasa, de la ora 13:30.

SERVER 1


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 26 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 21 februarie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *