Destine Ratacite Episodul 1024 din 1 Iulie 2022

Simar zice ce vrei, de ce ai mintit, femeie apare si zice ca ea i-a ordonat, este Alia, Simar e socata ea zice ca e strategia ei, ca vrea sa distruga familia ei. Ca cutia va raspandi raul in familia ei. Simar a intrebat o ca de ce face asta dar ea nu zice motivul, Prem nu poate da de Simar. Mata gi se sperie de Prem. Prem deschide cutia sj vede ca Roshni il va omori cu perna, noaptea chiar o femeie asemanatoare merge cu perna la Prem, el tine cu Prerna, Prem cheama familia el zice a vrut sa ma omoare, PYUSH zice e la spital Roshni nu poate fi ea, dar o femeie a fost sigur, ai apoi ei se uita pe inregistrare si vad ca chiar Roshni a fost.

Destine ratacite Episodul 1024 online 1 Iulie 2022

Mata gi afla de Roshni, Alia cauta cutia prin casa ea se enerveaza ea zice e timpul ca Simar sa vada cine sunt. Mai apoi Simar cu Mata gi vin de la spital. Simar zice de ce intuneric in casa? casa e intunecata Simar aprinde lumina. Alia pune cutitul la Mata gi la gat, Simar zice ce faci Alia? Ea zice am incercat sa iau cutia oricum. Ea zice sa aduca cutia, Mata gi zice daca cutia e asa puternica n o da in mana ei, chiar daca e sa mor Simar merge dupa cutie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 1 Iulie 2022, Destine ratacite ep. 1024 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Sambata 2.07.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 1021 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1.


VERSIUNEA 2.


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *