Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 8 din 28 Iulie 2022

In episodul de astazi am vazut ca Avinash le explica lui Reema si Simar ca, la varsta lor, se intampla sa se intample ratarea, motiv pentru care el decide sa-i casatoreasca in aceasta luna. Le cere biodatele si, de asemenea, doreste sa-si incarce biodatele pe site-ul matrimonial. Indu confirma Avinash. Reema si Simar sunt in stare de soc. Simar ii spune lui Reema odata ce Avinash se hotaraste, el o finalizeaza fara a esua. Reema vrea sa-si duca la bun sfarsit visul. Asa ca Reema o confrunta pe Simar ca astazi va accepta oferta grupului lui Oswal. Gagan este foarte fericit deoarece va primi o camera in plus in casa cand Simar si Reema se vor casatori. Aarav vine sa cumpere un buchet pentru Reema inainte de a o intalni. Cineva il spioneaza. Aarav cere niste flori de import, dar negustorul ii sugereaza sa cumpere trandafiri rosii, deoarece este o cultura foarte veche sa propuna cu trandafir rosu. Tipul care il spioneaza il suna pe Chitra si o informeaza despre activitatea lui Aarav, ea ii spune sa-l urmareasca pe Aarav in timp ce ea vine ea insasi. Aarav ia florile si frunzele.

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 8 online 28 Iulie 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 28 Iulie 2022, Destine ratacite ep. 8 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Vineri 29.07.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 8 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


Versiunea 2.


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *