Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 2 din 22 Iulie 2022

Daca nu ati auzit inca, Sasural Simar Ka 2 se intoarce. Dipika Kakar se intoarce ca Simar Bhardwaj. Ea o va ajuta pe Geetanjali Devi, alias Jayati Bhatia, sa gaseasca sotii potrivite pentru nepotii acestuia din urma, Vivaan si Aarav, interpretati de Karan Sharma si Avinash Mukherjee. Conditia pe care Geetanjali Devi i-a pus-o in fata lui Simar este ca fetele sa nu aiba ambitii sau vise in viata si sa fie dedicate treburilor casnice. Va putea Simar sa gaseasca astfel de fete pentru Vivaan si Aarav? Echipa lui Sasural Simar Ka a filmat la Agra. Au tras si in Taj Mahal. Sa vedem ultimele lor imagini.

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 2 online 22 Iulie 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 22 Iulie 2022, Destine ratacite ep. 1043 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Sambata 23.07.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 1 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *